Pasauliniame kontekste grožio sričių apžvalgininkai vis dažniau akcentuoja ne pertekliaus, o minimalizmo ir natūralumo renesansą. Kitaip tariant, įvaizdžiai, kurie vadovaujasi fraze “mažiau yra daugiau” ateinantį šiltąjį sezoną bus "trendų" topų viršūnėse. Ne išimtis ir nagų industrija, kurioje sukurti kuo ilgesnius, ryškesnius, svarovskiais ar kitais blizgučiais nukabinėtus manikiūrus jau tampa atgyvena. Meistrės kaip tik vis dažniau gilinasi ir akcentuoja, jog reikia atsižvelgti į tokius aspektus kaip moters plaštakos formą, pirštų anatomiją, siekiant išgauti natūralaus ilgio įspūdį. Tokiam efektui sukurti itin parankūs yra „Natural look“ geliniai lakai.

Padengus vienu sluoksniu „Natural look“ laku išgausime kisielinę, permatomą spalvą. Tai ne tik kuria subtilaus manikiūro vaizdą, bet ir suteikia unikalią galimybę, akis rėžiantį nagų ataugimą priartinti iki tokio spalvų ir nago plokštelės perėjimo, kuris sukuria nematomo “nuaugimo” efektą. Tai itin aktualu šiltuoju sezonu, kai renkamės ilgesnes atostogas. „Natural look“ padės atostogauti be galvos skausmo apie netvarkingai atrodančias “nuaugusias” rankas. Tuo tarpu glotni, įsiliejanti „Natural look“ spalvų paletė puikiai pritaikyta nagų dizainus derinti prie įvairių rūbų ar progų. Viena spalva kurs ir elegancijos įspūdį šalia šventinės aprangos, ir subtilaus minimalizmo – oficialios, o po visų reikalų įsitaisius į sportinį kostiumą nereiks nerimauti dėl perdėm iššaukiančių spalvų.

 „„Natural look“ – vienas produktas visiems pavasario/vasaros TOP trendams

Ateinantį pavasario/vasaros sezoną itin populiaru bus atsinaujinusi visų laikų klasika – prancūziškas manikiūras, į savo spalvų paletę įtraukęs daugiau variacijų. Vietoje klasikiniame variante sutinkamo balto nago galiuko dabar itin populiarūs skirtingų spalvų (ypač geltona, žalia, raudona, mėlyna) derinimas, suteikiant ir pačiam fonui daugiau atspalvių. Naudojant „Natural look“ galėsite sukurti ir kisielinį foną (dengiant vienu sluoksniu), ir nago galiuką (dengiant keliais sluoksniais).

Kitas šių metų "trendas" – mažos juodos detalės, piešiamos ant perregimo nago fono. Tokių juodų detalių įvairovė itin priklauso nuo fantazijos ar pomėgių – nuo portretų siluetų, mėgstamų brandų logotipų iki personalizuotų akcentų (zodiako ženklai, artimųjų inicialai, įsimintinos datos ar frazės). Be vienspalvių detalių tavo rankos atrodys madingai ir su ryškesnių spalvų įvairias, vaikystės lipdukus ir 70-uosius primenančiomis iliustracijomis. Smile‘ai, širdelės, drugeliai – tokie nagai, kurie priminis ankstyvos paauglystės užrašų knygutės puslapius, yra madingas sprendimas vasariškam manikiūrui.„Natural look“ kolekcija puikiai tiks tiek fono sukūrimui, tiek spalvotų detalių sukūrimui. Sugrįžtanti 70’ųjų metų nostalgija pasireiškia ir “tie dye” marškinėlius primenančiais manikiūro dizainais. Naudojant „Natural look“ spalvų paletę galėsite lengvai išgauti itin populiarius pastelinius ombre perėjimus.

Related Posts