Kaip išsirinkti gelinį nagų laką?

Pagrindinė gelinio lako funkcija yra spalva, tad šioje vietoje yra svarbiausia, kokių spalvų, kokios nuotaikos norisi. Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į keletą techninių aspektų: a) pigmentaciją b) ar lengva aplikuoti, ar nenuteka į odeles. Didier Lab pagrindinės kolekcijos išvardintos žemiau.

Studios Didier

Studios Didier (POPULIARIAUSIA) - pati didžiausia kolekcija talpinanti apie 200 spalvų. 90% procentų iš jų pasidengia jau pirmuoju sluoksniu. Stipri pigmentacija, skanios, užbaigtos spalvos. Kiekviena ras savo mėgstamas spalvas šioje gausybėje. 

Brillant

Brillant (POPULIARIAUSIA) - ryški, spindinti kolekcija, populiarumo viršūnėje! Efektiniai, šviesą atspindintys geliniai lakai, kurie yra itin pigmentuoti. Puikiai sukurs pakilią nuotaiką ne tik ypatingomis progomis, bet ir kasdien!

Natural look 

Natural look - permatomos, orinės spalvos minimalizmo mylėtojoms ir ne tik. Norimą rezultatą, spalvos intensyvumą galima reguliuoti sluoksnių skaičiais. Šioje kolekcijoje galite rasti tiek šviesių, tiek ryškesnių spalvų.

Exotic

Exotic - itin žaismingos bei egzotiškos spalvos su minimaliu žėručiu. Galima išgauti lengvą paukščio plunksnos efektą. Puikiai tinka pilnam nago plokštelės dengimui ar dizaino elementams. 

Kiti 

Keletas kitų žaismingų kolekcijų pilnam dengimui ar nagų dailei - Macarons, Unicorn, Confetti, Electro, Pop Star.

Palikite komentarą

Visi komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant